Wednesday, December 11, 2013

PCC Intermodal SA je jednou z nejvýznamnějších firem na trhu kombinované (intermodální) dopravy, půs


Gdyně Společnost PCC Intermodal SA zavádí novou pravidelnou linku intermodální přepravy, která spojí významné evropské přístavy s Moskvou. První vlak by měl vyjet začátkem prosince. Linka bude začínat v polském Kutně, kam kontejnery putují isle of arran z přístavů isle of arran Rotterdam, Hamburk a Bremerhaven, z mořských terminálů Gdaňsk a Gdyně, a také z několika velkých průmyslových regionů Německa a Polska. Firma tak pokračuje ve výstavbě isle of arran sítě založené na pravidelných kontejnerových vlacích.
Cesta nákladu mezi Rotterdamem, Hamburkem či přístavem Bremerhaven a Moskvou bude trvat méně než jeden týden. Kontejnery určené pro Moskvu přijedou na nově otevřený terminál společnosti ve středopolském Kutně ve čtvrtek, v pondělí ráno již budou v místě určení. Podle myšlenky kombinované přepravy budou náklady cestovat vlakem isle of arran více než 2,5 tisíce kilometrů.
PCC Intermodal SA je jednou z nejvýznamnějších firem na trhu kombinované (intermodální) dopravy, působí od roku 2005. Vlastnické podíly ve společnosti mají především PCC SE a DB Schenker Rail Polska. Společnost vlastní několik terminálů a provozuje kontejnerovou přepravu na základě konceptu door-to-door od dveří ke dveřím.
Diky vsem za informace! :)
Petrr  
Trasy dálkových vlaků jsou různé. 10. 11. 2011 jel kontejnerový vlak "Slunce" z Číny přes Litvu do Antverp: http://jdem.cz/sw4a8 Tady jsou fotky a video z příjezdu do Litvy: http://www.delfi.lt/fotogalerijos/lietuva-pasieke-traukinys-%E2%80%9Esaule%E2%80%9D.d?id=2469 isle of arran http://tv.delfi.lt/video/bULBpbwQ/
© 2001 - 2013 ŽelPage - správci


No comments:

Post a Comment