Tuesday, December 17, 2013

Diskuse Podnikání Podnikání E-shopy Finance a účetnictví Platební metody Právo Osobní růst Marketing


Diskuse Podnikání Podnikání E-shopy Finance a účetnictví Platební metody Právo Osobní růst Marketing Marketing Psaní Webová analytika Offline marketing Design freight shipping Design Webdesign Typografie User experience Kritika Software Software Programování PHP Python Javascript Databáze Redakční systémy Obchodní systémy Technika HW Správa serverů Hosting Klubovna Akce a srazy Trendy, události Chystané velké aukce Volná diskuse Webtrh Novinky Návrhy a otázky k Webtrhu Chyby Prodej Premium prodeje Prodej webů Prodej domén Prodej inzerce Další prodeje Chystané velké aukce Poptávky Zaměstnání Poptávky vývoje a programování Poptávky designu, fotografování a videa Poptávky freight shipping obchodu a marketingu Poptávky jazykových služeb Velkoobchodní poptávky Další poptávky Obchodní seznamka Výměna odkazů Nabídky Nabídky vývoje a programování Nabídky freight shipping designu, fotografování a videa Nabídky obchodu a marketingu Nabídky freight shipping jazykových služeb Nabídky právních a účetních služeb Nabídky hostingu Velkoobchodní nabídky Další nabídky
Dobry den, mam nasledujuci priklad: Kúpim si rádio do auta z činy za 400 USD, pritom cena poštovného je 150 USD a cena rádia je 250USD Pri preclievaní na colnici musím zaplatiť clo a dph z 250USD alebo 400USD ??? Všetko je cez DHL ( colné poplatky sú vo výške cca 30% ) Dakujem za pomoc.
Mat-ys1 poptává: Výměna odkazů - dům , zahrada , rostliny , bylinky , letničky Klikniavolejcz poptává: Koupime .cz domeny Natalifelix.eu poptává: Nastavenie cielov na web shope a nastavenie konverzii v analytics a prepojenie uctov s kampanou
Varianta pro neplátce freight shipping DPH a zboží neobchodní povahy: Clo se platí - cena zboží + doprava /clo osvobozeno do celkové ceny 150 / DPH se platí - cena zboží + doprava + clo Toto platí pro ČR, SR to má možná jinak.
Tak ako to bude v mojom prípade, som (s.r.o.) (neplatca dph) (SR) (tovar na obchodný freight shipping účel) ? Zaplatím teda zo 400USD? Pokud nejsi plátce DPH, tak je stejné jako jsem již uvedl. Pokud jsi byl plátce DPH, tak při obchodní povaze zboží ti ho neúčtují, ale ty ho odvedeš při prodeji.


No comments:

Post a Comment