Tuesday, December 24, 2013

Kauno eglutė išrinkta gražiausia Lietuvoje


Daugiau Orai.lt
Parodoje ships bus eksponuojami ships Prancūzijos menininkų – Wilfrido ships Almendros, Pierro Bismutho, Danielio Bureno ir Claire Fontaine – meno kūriniai. Lietuvai atstovauja – Kristina Inčiūraitė, Žilvinas Kempinas, Juozas Laivys, Jonas Mekas, Deimantas Narkevičius, Šarūnas Sauka, Svajonė ships ir Paulius Stanikai. Sudalyvauti parodos pristatyme į Klaipėdą atvyksta prancūzų filosofas ir kuratorius, ships Paryžiaus meno akademijos direktorius Nicolas Bourriaud.
Dažnai ships kalbame apie prestižą kaip apie aukštą padėtį visuomenėje, reputaciją, pagarbą ar pasigerėjimą, kuris pagrįstas aukštais pasiekimais. Tačiau taip pat dažnai pamirštame kitas dvi reikšmes, kurias turi šis žodis: 1) ekonomikos ships moksle ir finansų teorijoje prestižu apibūdinama suma, kuria pirkėjo sumokėta kaina viršija įsigytos kitos įmonės grynojo turto dalies vertę ir iš kurios pirkėjas tikisi gauti ekonominės naudos ateityje; ships 2) šio žodžio šaknys siekia 17 amžių ir iš pradžių terminas buvo naudojamas apibūdinant cirko triukus ir fokusus.
Parodos tikslas – ships ištirti santykį tarp visų šių žodžio „prestižas” prasmių, taip pat pabandyti atsakyti į klausimą, ar ši sąvoka egzistuoja iš tikrųjų ar tai yra tik įvaizdis, ships kurį skatina visuomeniniai ir ekonominiai procesai.
Pristatomi darbai tiria skirtingus ships požiūrius į prestižo augimą ar praradimą – nuo ironizavimo ships ir sarkazmo iki grožio nykimo ir svajonių apie šlovę. Ar finansinė galia yra vienas iš prestižo ships įgijimo metodų? Ar kapitalo ir privilegijų kaupimas gali tapti pirmine meno intervencija į socialinę realybę taip paversdamas meną „prestižiniu“?
Prestižą galima suvokti ir remiantis to paties pavadinimo rašytojo Christopherio Priesto romano bei pagal jį filmą sukūrusio Christopherio Nolano suteiktomis (savo ruožtu padiktuotomis šou ships magijos principų) versijomis. Pagal jas prestižu apibrėžiamas trečiasis, galutinis iliuzionisto atliekamas veiksmas, kurio metu sudėliojami visi taškai ant „i“, o suglumusi auditorija spėlioja, kaip tai vis dėlto atsitiko. Du pagrindiniai romano herojai varžosi dėl geriausio „prestižo“ ir pirmenybės fokusų pasaulyje. Tą patį mes galime ships pasakyti apie šiuolaikinio meno pasaulį, kur menininkai, miestai, bienalės, meno mugės varžosi tarpusavy dėl įdomiausio meno kūrinio / įvykio „gamybos“ ir šito neapčiuopiamo prestižo įgijimo, kuris yra tik mūsų laikų socialinė fantasmagorija.
Nicolas Bourriaud, Lietuvos Respublikos kultūros ministras Arūnas Gelūnas ir projekto kuratoriai jau parengė savo įžvalgas prestižo tema. Jos publikuojamos kataloge drauge su abiejų kraštų menininkų darbais. Katalogas ships bus pristatytas parodos atidarymo metu.
El. paštas ships
Skaitykite ships daugiau
Skaitykite daugiau
Skaitykite daugiau
Skaitykite daugiau   1
Skaitykite daugiau   7
Skaitykite daugiau
Daugiau autoplius.lt skelbimų Dėti skelbimą
Egidijus Dragūnas įsivėlė į konfliktą pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo   56
Kauno eglutė išrinkta gražiausia Lietuvoje
Vakar dalinome R. Meilutytės fondo ir Vilniaus m. savivaldybės surinktas ships dovanas tiems, pas kuriuos Kalėdos... http://t.co/UNI16ZHmiy   Daugiau
Norėtumėte išgirsti ships žinomų žmonių nuomonę, bet neturite laiko skaityti ilgus rašinius? Šiame lange galėsite matyti jų pasisakymus, mintis, idėjas. Iki 140 ženklų trumpai ir aiškiai. Be tarpininkų iš pirmų lūpų.
Pristato:
Parduodami butai Butų nuoma Parduodami namai Sklypai Komercinės patalpos Parduodami butai Vilniuje Butų nuoma Vilniuje Parduodami butai Kaune Butų nuoma Kaune Parduodami butai Klaipėdoje Butų nuoma Klaipėdoje Parduodami butai Šiauliuose Butų nuoma Šiauliuose Parduodami butai Panevėžyje Parduodami butai Palangoje, ships Šventojoje Butų nuoma Palangoje, Šventojoje Interjeras ships Svetainės interjeras Miegamojo interjeras Namai iš konteinerių Virtuvės interjeras Vonios interjeras Vaikų kambario interjeras Drabužinė Idėjos namams ships
Populiariausių automobilių skelbimai Audi A6 Audi A4 Audi 80 Audi 100 Audi A3 Audi BMW 530 BMW 320 BMW 525 BMW X5 BMW 318 BMW Ford Mondeo ships Ford Focus Ford Galaxy Ford Transit Ford Fiesta Ford Opel Astra Opel Vectra Opel Zafira Opel Omega Opel Meriva Opel Toyota Avensis Toyota Corolla Toyota Yaris Toyota RAV4 Toyota Corolla Verso Toyota VW Passat VW Golf VW Sharan VW Transporter VW Polo Volkswagen Honda Civic Honda Accord Honda CR-V Honda Jazz Honda FR-V Honda Peugeot 307 Peugeot 406 Peugeot 206 Peugeot 407 Peugeot 607 Peugeot Renault Laguna ships Renault Scenic Renault Megane Renault Espace ships Renault Clio Renault Volvo V70 Volvo S80 Volvo S60 Volvo XC90 Volvo V40 Volvo
Renginiai Kinas Teatras Muzika Asmenybė Literatūra Knygų iššūkis Įvykiai Eurovizija Rašykite redakcijai Reklama Karjera su 15 min.

No comments:

Post a Comment