Thursday, January 2, 2014

Dizzee ra : Tiek daug nereikalingo udo vienam renginy, u jau iu visus io prekinio enklo vergus.


9. Games.lt TV - Naujienos, Gandai, Faktai: 2013.12.30
Naujasis iOS 7. Paprastas, sp dingas, aismingas.  Apple tikisi, kad dar iki rugs jo m nesio pabaigos net 700 milijon rengini tur s diegt iOS 7 operacin sistem .  Pagal juos tai bus pati populiariausia operacin sistema.
Pradedant nuo prad i : Iš esm s pagrindinis ekranas remac beveik nepasikeit , tik jo spalvos. Spalvos j padar labai harmoningu, šiek tiek aismingesniu ir tub t daugeliui moni , daug gra esniu.
Patobul jo ir kamera. Atsirado daug nauj filtr , tarp kuri yr air taip vis troškiama remac HDR funkcija. Galerijoje nuotraukas rušiuoja “pagautus momentus” ir “perdirbtas nuotraukas”. Pa ios galerijos dizainas taipogi patobul jo.  
Naujas, lengvo dizaino dalijimosi (share) ekranas. Leis dar grei iau dalintis nuotraukomis ir kitais failais per Bluetooth, inut mis,  debesyse, per vairias program les, ar su šalia esan iais mon mis vietiniame Wi-Fi tinkle.   
Naujame iOS rasite atnaujinta Siri. Pagaliau Siri gal s ieškoti Wikipedijoje, inut se, el. pašte ar net nuotraukose. O dabar labai megstamas Apple mon s dalykas – muzika. Atsirado iTunes radija. Gal site klausyti kit moni m gstamos muzikos, ar transliuoti savo m gstama muzika nuosavoje radijos stotyje.
Paskutin naujov : iWork. Tai program li , skirt darbui rinkinys. Jame yra iMovie, iPhoto ir kitos program l s. Tai tiesiog tobulas rinkinukas kurybiškiems vartotojams. O svarbiausia, šis rinkinys, visiems renginiams turintiems iOS 7, bus nemokamas.
  Dabar telefonai. remac iPhone 5 tur jo pa ius geriausius pirmuosius metus, lyginant su kitais Apple gaminiais. Išleidus nauj iPhone model , senasis b davo atpiginamas. Bet daugiau to nebus. Šiais metais, iPhone 5 pakeisime dviem, skirtingus remac dizainus turin iais, telefonais.    
Dizzee ra : Tiek daug nereikalingo udo vienam renginy, u jau iu visus io prekinio enklo vergus. Per didele vieta jau u ima m s gyvenime itie dalykai. Musu? Pats nesu turejes jokio prietaiso pazymetu Apple logo, iskyrus ipod'a. Tuo paciu ir neturiu problemu, kad kazkas perka tuos telefonus, skirtingai nei tu. Rimtai, kodel toks nepatenkintas, kad kazkas kitas megsta remac Apple produkcija?
Rimti droido useriai 100% sutiks, kad droidas kaip OS yra nerealiai remac sudinai optimizuota lygiai taip pat kaip ir windows OS. Gelezis turi buti konkreciai vos ne kaip kosminio erdvelaivio gelezis, kad droidas suktusi be tu supi*tu MICRO STUTTERING. Nemegstu as iPhone del ju ko gero buko vartotoju rato, kurie tiki, kad tai dieviskas kurinys ir neatsiejama gyvenimo ir prestizo dalis. O zinot paciupinejau as karta iPhone tai manasis galaxy s2 (nors ir gali nurootint ji, daug xaliavnu programeliu ir t.t.) atrodo kaip lauzas. Po kiek laiko norisi "Smooth responsive experience". 5C matau potenciala ir jei toki uk uz 300 galima butu paimti tai visai normalu. Nemanau, kad daugelis is jusu noretu vairuoti galinga porsche su nevykusia remac pavaru deze. Droid patirtis butent tokia, potencialas kazkoks yra, bet vat tokie mazi trukumai ir sugadina remac nepriekaistinga "User experience". Fanboy'iai geriau tegul nekomentuoja. Neidomu man, nes neesu nei vienos stovyklos salininkas, as uz normalu daikta, o ne OS.
Ka in kaip pasireik ta "keliasde imt kart " didesn galia... Neb t tokie brang s rup s, manau prikabin remac iau t 5S... Bet u toki sum galima ir pus tin automobil nupirkti, ir ger PC... O tas "nebrangus" 5c neatrodo toks ir nebrangus Vos ant 100$ skiriasi kaina.
Keisti zmones jus. Kad samsungus kepa kas puse metu tai visiem gerai, nors ten irgi nieko naujo nebuna pastoviai, tik atnaujinta Android versija, kuri prideda nesamoniu, o apie optimizacija remac visiem px. iPhone 5S tures 64 bitu architektura, o tai jau nemazas zingsnis i prieki bent kiek suprantantiems apie IT. Tiem kurie galvoja kad as cia Apple fanbojus ir panasiai, iskart pasakau, kad turiu galaxy S3, bet Android daugiau niekada nepirksiu, nes tiesiog tragiska OS. Cia jau toks lietuviu stilius, jeigu neiperki tai vadink sudu. Nors man paciam irgi per brangu moket uz telefona 2500lt, bet sudu ju nevadinu.
hydrogenet ra : Rimti droido useriai 100% sutiks, kad droidas kaip OS yra nerealiai sudinai optimizuota lygiai taip pat kaip ir windows OS. Gelezis turi buti konkreciai vos ne kaip kosminio erdvelaivio gelezis, kad droidas suktusi be tu supi*tu MICRO STUTTERING. Nemegstu as iPhone del ju ko gero buko vartotoju rato, kurie tiki, kad tai dieviskas kurinys ir neatsiejama gyvenimo ir prestizo dalis. O zinot paciupinejau as karta iPhone tai manasis galaxy s2 (nors ir gali nurootint ji, daug xaliavnu programeliu ir t.t.) atrodo kaip lauzas. Po kiek laiko norisi "Smooth responsive experience". 5C matau potenciala ir jei toki uk uz 300 galima remac butu paimti tai visai normalu. Nemanau, k

No comments:

Post a Comment